Lymphstream Maximizer

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  35.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A Lymphstream Maximizer ajánlott:

  • Visszér
  • Mélyvénás trombózis
  • Nyirokpangás
  • Gyulladt nyirokcsomók
  • Nyiroködéma
  • Aranyér

  Milyen előnyöket kínál a Lymphstream Maximizer?

  • Ajánlott daganatos betegségek, nyirokcsomók, lép megnagyobbodás, nyirokelzáródás, fertőzések esetén, de az egészséges nyirokrendszer megőrzésére is.
  • Gyulladáscsökkentő és ödéma gátló hatása van.
  • Venotonikus (erek) és kapilláris védő tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Segít csökkenteni a lymphedema (nyiroködéma) tüneteit.
  • Segít csökkenteni a felbitisz és a poszt-trombotikus szindróma tüneteit.
  • Segít csökkenteni a vénás (erek) betegségek, például a visszér tüneteit.
  • A Lymphstream Maximizer összetevőivel végzett klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy hatékonyan enyhítik a visszerek, az aranyér, a végbéltájéki vérzés, a rögös visszérgyulladás vagy a műtét utáni ödéma tüneteit.

  Az alábbiakban bemutatjuk a vénás (erek) és nyirokrendszer funkcióit, mennyire függenek egymástól, és mennyire fontosak egészségünk szempontjából.

  A vénás (ér-)rendszer visszavezeti a vért a szívbe, és többnyire felületes vénákból (a bőr alatt található) és mélyvénákból áll, amelyek az izmokban és a csontokkal párhuzamosan helyezkednek el. A vénás trombózist, egy trombus (vérrög) okoz. A vénás trombózis gyakori formája a mélyvénás trombózis (DVT), amikor a mélyvénákban vérrög képződik. Ha egy trombus (vérrög) felszakad (embólizálódik) és a tüdőbe áramlik, tüdőembóliává (PE) válhat. Az agyi vénás szinusz trombózis (CVST) akkor fordul elő, amikor vérrög képződik az agy vénás (erek) szinuszaiban. Ez megakadályozza, a vér áramlását az agyban. Ennek eredményeként a vérsejtek felszakadhatnak és behatolhatnak az agyszövetbe, vérzést okoznak (agyvérzést). Az agyvérzés káros hatással lehet az agyra és a központi idegrendszerre, végzetes lehet, vagy súlyos következményeket okozhat.

  A nyirokrendszer egy párhuzamos edényhálózat, amely a nyirok nevű folyadékot szállítja. Ezek a nagyon finom, a hajnál 50-szer vékonyabb erek, úgynevezett nyirokkapillárisok, a test minden szövetében megtalálhatók, amelyek egysülnek, és két nagy nyiroktörzset alkotnak: a mellkasi csatornát és a nagy nyirokvénát (eret). A nagy nyirokvéna (ér) a test jobb oldaláról és a nyakból, a jobb felső végtagból és a mellkas jobb feléből gyűjti össze a nyirokot, a mellkasi csatorna pedig a test többi részéből. Mindkét nyiroktörzs a vénákba nyílik, amelyek vért hoznak a felső végtagokból. Tehát a nyirok – amely a vérből született – végül visszatér a vérbe. T-limfociták (fehérvérsejtek) a ganglionokban keletkeznek. Fertőzések vagy más állapotok, például rák következtében a nyirokcsomók térfogata megnő, és tapinthatóvá válik. A nyirokrendszer nagyon fontos az immunrendszer egészséges fenntartásának szempontjából, mivel limfocitákat és más vérsejteket szállít. Sajnos a nyirokrendszert kevésbé veszik figyelembe. Csak amikor megbetegedünk, akkor tudatosulunk, hogy mennyire fontos. A nyirokelzáródás, a nyirokerek elzáródása, amely folyadékot ürít ki a testszövetekből, és lehetővé teszi az immunsejtek számára, hogy odajussanak, ahol szükség van rájuk. A nyirokelzáródás nyiroködémát okozhat, ami a nyirokrendszer elzáródása miadt történik, duzzanatok kialakulását jelenti.

  Lényeges összefüggés van a rossz vénás keringés és a nyiroködéma között. Ezt az állapotot leginkább flebolimf-ödemaként nevezik. A flebolimf-ödema a krónikus vénás elégtelenség (IVC) és a nyirokrendszeri elégtelenség miatt kialakuló vegyes etiológiájú gyulladás. Ezért fontos a vénás rendszer és a nyirokrendszer egyidejű kezelése.

  A Melilotus (Melilotus officinalis) a vénás keringési zavarok és a különböző típusú ödémák okozta kellemetlen érzések és a nehéz lábak enyhítésére szolgál. Indiai gyógynövényekben is megtalálható, ahol a fő alkalmazási terület a vénás elégtelenség, valamint a thrombophlebitis (rögös visszérgyulladás), az aranyér és a nyirokpangás támogató kezelése.

  A Butcher’s Broom (Ruscus aculeatus) (fordításban – hentesseprű) egy hagyományos növény a vénás keringési zavarok és a nyirokkeringés zavaraiból eredő kellemetlen érzések és a nehéz lábak enyhítésére alkalmas. Egy többközpontú vizsgálatban a Butcher’s Broom önmagában használva fokozta a nyirokelvezetést és a kapillárisok tömítő hatását. Három tanulmány metaanalízise arra a következtetésre jutott, hogy a Butcher’s Broom növeli a vénás tónust és csökkenti a kapilláris szűrést, ami fokozott nyirokáramlást eredményez ödémás betegeknél.

  A Horse-chestnut (Aesculus hippocastanum) (fordításban: vadgesztenye) egy növény, amelyet hagyományosan a vénás véráramlás javítására használnak a varikózus vénákban, és szinergikusan hat a Melilot-tal és a Butcher’s Broom – al, a vénás trombózis és visszér kezelésére alkalmas.

  Chinese rhubarb (Rheum officinale) – Kínai rebarbara. A tanulmányok azt mutatják, hogy a kínai rebarbara hatékonyan gátolja a leukociták és fehérjék áramlását a vér- és nyirokerekből a tüdőszövetbe, megelőzve ezzel a tüdőszepszist.

  A Heal-All (Prunella vulgaris) egy nyirokrendszeri növény, amely támogatja a nyirok mozgását az alsó végtagokban (például a lábakban). A hagyományos kínai orvoslásban a „keménység lágyítására” (megnagyobbodott nyirokcsomók) használják. Golyva, lipomák, mumpsz, tőgygyulladás, lymphosarcoma és scrofula (fertőző lymphadenitis) kezelésére használják.

  Heszperidin. A heszperidin egy bioflavonoid, amely javítja a vénás áramlást és a perifériás (alsó végtakogk) keringést, és a Horse-chestnut-al (vadgesztenyével) kombinálva javítja a nyirokkinetikát és ezáltal a nyirokáramlást.

  Szelén. Arra is van klinikai bizonyíték, hogy a Butcher’s Broom és a Selenium kombinációja kettős előnnyel jár, mivel a Butcher’s Broom javítja a nyirokkeringést, míg a szelén (L-szelenometioninból) javítja a lipödémát.

  A LYMPHSTREAM Maximizer a vénás és nyirokrendszeri elégtelenség kezelésére hagyományosan használt három legtöbbet tanulmányozott összetevőt kínálja, nevezetesen az Aesculus hippocastanum, a Melilotus Officinalis és a Ruscus aculeatus kivonatait. Heszperidint és szelént is tartalmaz, amelyek klinikai vizsgálatokban pozitív szinergikus hatást mutatnak.

  Összefoglalva, a LYMPHSTREAM Maximizer-t szinergikusan úgy tervezték, hogy ürítse a nyirokrendszert, és ezzel egyidejűleg javítsa a vénákon keresztüli véráramlást. Erősíti a vénák falát is, javítja a visszér és az aranyér tüneteit.

  ÖSSZETÉTELE

  Mit tartalmaz a Lymphstream?

  Összetétel / kapszula:

  MegnevezésMennyiség
  Aesculus hippocastanum kivonat 20% aescinre standardizált vadgesztenye magból272,5
  Ruscus aculeatus kivonat 5:1 erdei tövismagból200 mg
  Rheum officinale kivonat 10:1 revent gyökérből68,2 mg
  Prunella vulgaris kivonat vad bazsalikom levelekből68 mg
  Melilotus officinalis kivonat 4:1 sárga szulfin50 mg
  L-Metionin50 mg
  Hesperidin citrus kivonat (Citrus sp.)27,25 mg
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz; 6-palmitát-aszkorbil
  Növényi kapszula: cellulóz / hipromellóz

  *az 1169/2011 rendelet szerinti táplálkozási referenciaértékek százalékos aránya.

  Nem tartalmaz: glutént, szóját, földimogyorót, laktózt, búzát, tojást, citrusféléket, tartósítószereket, mesterséges színezéket vagy édesítőszereket, cukort, keményítőt, sót, élesztőt, genetikailag módosított szervezetek.

  Használható vegetáriánusok / vegánok által.

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 2 kapszula/nap étkezés közben vagy az egészségügyi szakember ajánlata szerint.

  AJÁNLÁS

  • Mivel a gyulladás gátolhatja a nyirokcsomókat, nyirokcsomók gyulladása esetén a gyulladás megszüntetése és a nyirokelvezetés megkönnyítése érdekében Serra Plus-al kell párosítani.

  FIGYELMEZTETÉSEK

  • Ne tessék használni ha, allergiás az összetevők bármelyikére.
  • Ne tessék használni egyidejűleg fogamzásgátlókkal.
  • 12 év alatti gyermekek nem használhatják.
  • Beszéljen kezelőorvosával, ha Ön terhes vagy szoptat.
  • Szakember tanácsa nélkül ne használja huzamosabb ideig.
  • Kisgyermekek elől elzárva tartandó.
  • Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik.
  • Tartsa távol közvetlen fénytől, hőtől és nedvességtől az eredeti csomagolásban.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  Provita Nutrition & Health INC. Kanada

  Bibliográfia

  1. European Medicines Agency: Community Herbal Monograph Melilotus officinalis herba; London, 3 July 2008;
  2. Indian Medicinal Plants: Melilotus officinalis; Springer-Verlag Berlin/Heidelberg, 2007
  3. European Medicines Agency: Community Herbal Monograph on Ruscus aculeatus, London, 4 September 2008
  4. Ruscus aculeatus (Butcher’s Broom) Monograph; Alternative Medicine Review, Volume 6, Number 6, 2001
  5. François-André ALLAERT; Combination of Ruscus aculeatus extract, hesperidin methyl chalcone and ascorbic acid: a comprehensive review of their pharmacological and clinical effects and of the pathophysiology of chronic venous disease, International Angiology 2016 April;35(2):111-6
  6. Chinese Pharmacopoeia (CPh) 2010, Vol I, p. 375-376; Rhei Radix et Rhizoma
  7. Wade Farrow; Phlebolymphedema–A Common Underdiagnosed and Undertreated Problem in the Wound Care Clinic; Journal of the American College of Certified Wound Specialists (2010) 2, 14-23
  8. German Commission E Monographs (Blumenthal) 1998; Sweet Clover (Meliloti herba)
  9. Nourollahi et al. Bucher’s Broom and Selenium Improve Lipedema: A Retrospective Case Study; Altern Integ Med 2013, 2:4
  10. Jana Blahova et al., Assessment of Coumarin Levels in Ground Cinnamon Available in the Czech Retail Market; The Scientific World Journal Volume 2012, Article ID 263851
  11. Jiyu Zhang et al., Coumarin Content, Morphological Variation, and Molecular Phylogenetics of Melilotus; Molecules 2018, 23, 810
  12. RM Nair et al., Variation in coumarin content of Melilotus species grown in South Australia; New Zealand Journal of Agricultural Research, Vol. 53, No. 3, September 2010
  13. Stavros et al., New data on chronic venous disease-a new place for Cyclo 3 Fort; International Angiology 2018;37:85-92

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.