H-1000 Alkazyn

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  31.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  König H-1000TM Alkazyn, lúgositó antioxidáns, amely fenntartja az elektrolitok normál egynsúlyát (egy ortomolekuláris termék). Képviseli az elektrolitok és az antioxidánsok forrását az elektrolit egyensúly fenntartásához és segit a sejtosztódás szabályozásában.

  A König H-1000TM Alkazyn  fenntartja a szervezet bázikusságát – lúgosságát a sejtek szintjén.

  A H-1000 Alkazyn egy ortomolekuláris termék, amely biztositja a szervezet számára a feltétlenül szükséges elemek megfelelő működését.

  Az elektrolitok alapvető tápanyagok, amelyek szükségesek a szervezet megfelelő működéséhez. Ahogy a neve is állitja, az elektrolitok, azok amelyek a szervezet nedvein keresztül vezetik az elektromosságot. Az idegrendszernek szüksége van elektrolitokra ahhoz, hogy továbbitsa a jeleket és az információkat a különböző szervekhez. Tehát, az elektrolitok alapvető szerepet játszanak olyan fontos funkciókban, mint például a szivritmus szabályozása vagy lehetővé teszi az izmok összehúzódását ahhoz hogy tudjunk mozogni. Ugyanakkor az elektrolitok fenntartanak a szervezetben egy pH lúgosságot is. Közismert, hogy a savas pH kedvező környezetet teremt a rákos sejtek fejlődéséhez. A sejtosztódás és a sejt szakosodás elektromos jelek átlal vannak összhangba hozva, amelyeket az elektrolitok jeneléte biztosit. Az élet nem lenne lehetséges elektrolitok nélkül. Egy súlyos elektrolit egyensúly elevesztése halálhoz is vezethet. Az elektrolit szintjeit a vesék és néhány hormon szabályozza. Alapvető elektrolitok a következők: a kálium, nátrium, kálcium, magnézium és klór.

  Amikor gyakorlatokat végzünk, sportolunk vagy túlzottan izzadunk, elektrolitokat vesszitünk. Ha a vizet csak a hidratálás érdekében isszuk, fennáll annak a kockázata, hogy szervezetünk még több elektrolitot veszitsen. Továbbá, ahogyan öregszünk, csökken az elektrolitok szintje mivel a vesék nem működnek olyan jól mint fiatal korunkban.

  Az alap elektrolitok mellett, fontosak másféle ásványi anyagok is.

  A Bór, egy mikroelem, amely szükséges a szervezetnek. A Bór hiányossága negativ hatással rendelkezik a kálcium és a magnézium anyagcseréjében. Egyértelmű klinikai bizonyitékok vannak arra, hogy a bór hiánya a követekző betegségekehez vezethet: pajzsmirigytúltengés, csontritkulás, izületi gyulladás és az idegek károsodása.

  A Mangán, egy másik mikroelem, amely szükséges a csontoknak, a májnak, a veséknek és a hasnyálmirigynek. Ugyanakkor a mangán szükséges az agy és az idegrendszer normális működéséhez is.

  A Silica (szilicium-dioxid) hidrogén ionok hordozója, fontos antioxidáns szerepet játszik. Az Asparagus kivonat nedvesitőszer, amely segit a készitményben található ásványi anyagok teljes feloldásához és csökkentik a feszültséget a viz felületén.

  ÖSSZETÉTELE

  Bemutatás: doboz, 100 gramm port tartalmaz.

  Összetevők / kapszula:

  Kálium aszkorbát156,2 mg
  Kálium klorid128,2 mg
  Kálcium hidroxid125 mg
  Magnézium citrát100 mg
  Hipromelloz (kapszula)76 mg
  Nátrium aszkorbát28,7 mg
  Nátrium borát7 mg
  Mangán szulfát6,3 mg
  Por, a spárga, föld felett található részéből (Asparagus officinalis)5 mg
  Kolloid szilicium dioxid (összesülési hatóanyag)
  Kálcium karbonát (antioxidáns)

  Nem tartalmaz: tejeterméket, tojást, mesterséges szinezéket és izeket, élesztőt, édesitőszereket, diót, búzát, szóját, glutént, kukoricát.

  Használat

  Napi ajánlott adag: 1 – 2 kapszula.

  A maximális napi adag (2 kapszula / nap), rendelkezik:

  • 4 mg Mangán / 200% VNR
  • 50 mg C Vitamin / 62,5 mg %VNR
  • 0,7 mg Bór
  • 150 mg Kálium
  • 30 mg Magnézium
  • 100 mg Kálcium

  *VNR – Refferencia tápérték, 1169/2011 Rendelet szerint

  Figyelmeztetések

  • Kérje ki kezelőorvosa tánácsát ha terhes vagy szoptat.
  • Az étrend-kiegészitő nem helyettesiti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.