König Digestive Enzymes (emésztőenzimek)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  29.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Bemutatjuk a König Emésztési Enzimeket pankreatinnal, dúsított négyszeres potenciájú (4x), Bromelin, Papain, Pepsin, Betain, Laktáz, Celluláz, Hemicelluláz, Gyömbér, Piperine – növényekből kivont 90 kapszula, egy teljes emésztésért. Gyártja Kanada, a GMP és QCMS szabályok szerint. Egy teljes optimizált formula, amely bíztosítja a maximális felszívódást a pH 2 – 12 tartományban.

  Pankreatin jelenléte a négyszeres potenciában, biztosítja az állati fehérjék optimális megemésztését. A növényi eredetű  enzimek,  amelyek  aspergillus-ból és rhizopus oryzae – ból származnak,  leghatékonyabbnak tartják a rostok, a zsír és a cukrok megemésztésében (asszimilációjában).

  Az élelmiszereknek megfelelő megemésztése nagyon fontos az egészség megőrzése és az élettartam meghosszabítása érdekében. Egy rossz emésztés nemcsak megkeseríti életünket, hanem úgyanabban az időben meg is rövidíti ezt.

  Innen való az a mondás is hogy: „az étel megöl minket”.

  Ahogy öregszünk, a szervezet kevesebb és kevesebb emésztő enzimeket termel és a következő dolgokhoz vezet: elhízottság, fáradtság, vitaminok és ásványok híánya, székrekedés, ingerlékeny bélhez, amely ezután különböző gyomor, máj, epehólyag, belek megbetegedéséhez vezet.

  Jó emésztése van?

  Hogyha nem, akkor megoldhatja egyszerűen az ön problémáit a növényi eredetű enzimek segítségével, amelyek segítenek az élelmiszerek megemésztésében.

  Próbálja ki és megfogja látni: megjavítja (helyrehozza) nemcsak az ön emésztési problémáit, hanem az általános közérzetét is. Az élelmiszerek alkotóelemei – a fehérjék, szénhidrátok, lipidek – ezek mind az emésztéssel vannak lebontva. Látható, ahogy öregszünk, a szervezet emésztési kapacitása is csökken.

  Az egészségtelen ételek, magas hőmérsékleten főzve, zsírokban gazdag, túl sok fehérjével, tej vagy tejtermékre való intolerancia, szénhidrátok fogyasztása , mindezek hozzájárulnak az emésztő enzimek hiányához, amelyeket a szervezet azért termel, hogy segítse az emésztést. Segítsen a szervezetének, hogy egészséges módon emésszen a teljes spektrumú emésztő enzimek segítségével. Észre fogja venni a Pankreatin jelenlétét a négyszeres potenciában, egy fehérjékben a gazdag étkezés után.

  ÖSSZETÉTELE

  Betain-hidroklorid (cukor répa gyökeréből/Beta vulgaris)250 mg
  Kapszula: hipromellóz – terhelési hatóanyag118 mg
  Mikrokristályos cellulóz – terhelési hatóanyag106,5 mg
  Papain papaya gyümölcsből (Carica papaya)50 mg
  Pankreatin enzimek (hasnyálmirigy – enzimek) sertés hasnyálmirigyből (Sus scrofa)50 mg
  Bromelain – ananász száraz szárának kivonata (Ananas comosus)20 mg
  Száraz hidroalkoholos kivonat 10: 1 gyömbér rizómából (Zingiber officinale)20 mg
  Menta levelek (Mentha piperita)10 mg
  Pepsin A sertés gyomorból (Sus scrofa)10 mg
  Borsó por, borsó gyümölcséből való  kivonat)5 mg
  Laktáz2,5 mg
  Cellulóz2 mg
  Hemicellulóz2 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutént, diót, élesztőt, szóját, mesterséges tartósítószereket, mesterséges színezéket, élesztőt, mesterséges édesítőszereket, búzat, kukoricát mesterséges izesitőket.

  HASZÁNALATA

  Ajánlott adagolás: 1 kapszula 3-szor/nap étkezéskor.

  Figyelem

  • Használta előtt forduljon orvoshoz, ha gyomor-bélrendszeri sérülései vannak, gyomorfekélyben szenved vagy ha véralavadásgátlókat, enzimes vagy más gyulladásgátlókat használ, ha cukorbeteg vagy veseelégtelenségben szenved, ha epekőve van, ha súlyos betegségekben szenved, mint például hasnyálmirigy-gyulladásban, exokrin hasnyálmirigy-elégtelenségben, cisztás fibrózisban, ha műtéteken esett át, ha allergiás egyes gyümölcsök gumitejére (latex-re) vagy paradicsomra vagy ha a tünetek tartósan fennállnak vagy romlanak!
  • Ne tessék használni ezt az étrend-kiegészitőt terhesség vagy szoptatás idő alatt, ha újabb sebészeti beavatkozáson esett át, ha érzékeny a pankreatin (hasnyálmirigy) enzimekre vagy sertésből származó fehérjekre!
  • Ne használják ezt a terméket, ha túlérzékeny/allergiás, hányingert, hányást észlel, hasmenést, hasi fájdalmat és/vagy gyomorégést érez: ebben az esteben tessék abba hagyni e termék használatát és forduljon kezelő orvosához!
  • Forduljon orvosáshoz ha tartós ideig szeretné ezt az étrend-kiegészitőt használni!
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.