Elkelt
  • DNA Repair
  • DNA Repair

  DNA Repair

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  18.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  A DNS (dezoxiribonukleinsav) mindannyiunk genetikai lenyomatát képviseli, mivel a DNS-ben kódolva van az emberi (humán) genomtípusa (a genom) (a genetikai információ). Minden egyénnek meg van, a maga sajátos (genom-ja) genomtípusa, amely különbözővé tesz minket egymástól. A DNS genetikai információ, az-az, amely meghatározza minden sejt működését a szervezetben, és nagyobb léptekben minden egyes szerv funkcionalitását. Az úgy nevezett „genetikai hibák”, DNS rendelleneségek, olyan hibák amelyek a szervek rosz működéséhez vezetnek, vagy hajlamosak az indukciós betegségekre, beleértve a rák betegségeket is.

  A DNS Javitó (DNA Repair), az eljárások sorozatának az egyike, amely által a sejt azonosítja és kijavítja a hibás DNS-molekulát, amely bele van kódolva a génbe (genomtípusba). A DNS elváltozása vagy a DNS hibásodása elő fordulhat: belső okok miadt, káros anyagcser-folyamatok miatt vagy külső okok miatt (beleértve a sugárkezelést, toxinok, vegyi anyagok, szintetikus gyógyszerek, kemoterápia, UV sugárzás stb.). Ezek az elváltozások, DNS szerkezetének rendeelleneségeket okoznak, amelyek megváltoztatják, vagy teljesen eltávolítja a sejt képsségét, hogy a DNS-ben átírja a genetikai anyagot. Más féle sérülések, veszlyes mutációkhoz vezetnek a sejt (cellularis) genomtípusban (genomban), amelynek hatása van a „lány” sejt túlélésében. A Mitozis sejtosztódás folyamata során a kromoszómák a sejtmagban, két azonos kromoszóma csoportra osztódnak. A sejtosztódás egy elengedhetetlen folyamat, amely a szervezet „megújjulását” jelenti és nagyon fontos, hogy a kromoszómák egyformák legyenek vagy megegyezzenek a genomtípus (genom) hamisítatlan fenntartásához. A hibás kromoszóma megjelenése, betegségekhez vezethet.

  A DNS javításának mértéke, számos tényezőtől függ, beleértve a sejtek típusát, a sejt korát és a külső-sejtek környezetét. Egy sejt, amely számos sérülést halmozott fel magába, már nem képes a továbbiakban a DNS javíttásának elvégzésére, lehet, hogy:

  • belép egy lappangó  öregedései folyamatba (hasonlít egy elöregedett sejthez vagy egy olyan sejt amely már az élete végén jár);
  • öngyílkosságot követ el, amely apoptózis jelenségnek vagy programozott sejt halálnak ismert;
  • kontrolállatlanul osztódik, ami a rákos daganatok kialakulásához vezetnek.

  Éppen ezért nagyon fontos, hogy minden sejt a szervezetben, a DNS javításához maximális képsséggel rendelkezzen.

  A König DNA Repair (DNS javító), egy olyan egyedi termék, amely képes fenntartani a sejteket a DNS javításához, az össejtek képességének fenntartásához, amelyek vagy progenitor sejtek, vagy felnőtt sejtek és amelyek differenciálodott (különböző) sejtekként tudjanak fejlődni.

  Az RNS (ribonukleinsav) amely a sejtosztódás során kódolja, dekódolja, szabályozza a genexpediciót (genküldést), vagyis lemásolja a DNS-t majd fordított transzkripcióval átmásolja.

  A DNS (dezoxiribonukleinsav) az Oncorhynchus keta lazac heréjéből van kivonva, amely peptideket tartalmaz, azok a „téglák” amelyek a DNS-t alkotják.

  Számos tanulmányok során, arra a következtetésre jutottak, hogy az Uncaria tomentosa kivonat növeli a DNS javításának képességét, a mitogén választ és a fehérvérsejtek helyre állításának, úgy az egészséges alanyoknál, személyeknél, mint azoknál a betegeknél akik kemoterápia kezelést végeznek (ref. 1;2;3).

  Összetétele

  Összetevők/kapszulaVNR*
  Hydroalcohol kivonat 4:1 a macska köröm parenchyma kergebol (Uncaria tomentosa)125 mg
  Kapszula: zselatin61 mg
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz60 mg
  Ribonukleinsav alkoholos kivonat szója magból (Glycine hispida)50 mg
  Dezoxiribonukleinsav szárz lazac kivonat25 mg
  E-vitamin (d-alfa tokoferil acetat)10 mg
  Összesülési hatóanyag: növényi magnézium sztearát5 mg

  *VNR = tápérték a cf rendelet referencia 1169/2011

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula 2-szer egy nap (inkább üres gyomorra).

  Szinergikusan hatásos termékek: Revital-TA.

  Figyelem

  • Ha ezt a terméket szeretné használni, forduljon orvosához ha terhesség vagy szoptatás idő alatt van.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Más látogatókat érdekelt még…

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.