• Csomag csontos kinövésekre
  • Kurkuma Pro - antioxidáns, sejtvédő
  • GINGER ROOT - GYÖMBÉRGYÖKÉR
  • SUPER VITAMIN K2 - Szuper K2 Vitamin
  • Apple Cider Vinegar (almaborecet)

  Csomag csontos kinövésekre

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  127.26 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A csont-sarkantyúk  nagyon nagy fájdalmat okoznak, ez még egy ok arra, hogy a leggyorsabban cselekedjünk e probléma ellen. Ezek az apró csont kinövések, még más egészségügyi problémákat is okozhatnak, közvetlen vagy közvetett módon érintve az izmokat, inakat és egyébb lágy szöveteket.

  A csont-sarkantyúkat kezelni lehet bizonyos gyógynövény kivonatú termékekkel, mint például a gyömbér, a kurkuma és az almabor ecet.

  Mi a csont-sarkantyú?

  A csont-sarkantyúk vagy Osteophytosis, egy nagyon pici csont növekedést jelent,  ami a normális csontra növekszik.  Mig a „sarkantyú” azt sugalja, hogy ezek a csont növekedések csipkézettek vagy élesek, de ezek általában simák. Akár ha ezek a csont kinövések simák, számos további problémákat okozhatnak más csontos vagy puha szövetekre, függetlenül attól, hogy hól jelenik meg és mit nyom az a bizonyos csont kinöves.

  A VitaDocs szakirodalom idézete által, a csont-sarkantyúk leggyakrabban a gerincen, a vállakon (váll csontokon), a kezeken, a csipőn, a térdeken és a lábakon jelennek meg.

  Az Osteophytosis leggyakoribb tünetei:

  • szövet gyulladás;
  • fájdalmat és szakadást okozhat az izomokban és az innakban.

  Ugyanakkor tyúkszemek és bőrkeményedések alakulhatnak ki egy csont-sarkantyú fölé amely a lábakon található (egészségügyi összefüggésben: degenerativ új szövet).

  Sok ember szenved e féle betegségben, akár ha ez a beteg nincs diagnosztizálva az eleitől fogava , habár ezek a csontnövekedések nyomást okoznak a más csontos vagy puha szövetekre, amely kellemetlen állapothoz vezet,  fájdalmat okoz!

  Meg tudjuk oldani az Osteophytosis betegséget természetes úton?

  A hagyományos kezelés Osteophytosis-ra, leggyakrabban a fájdalom csillapitására vagy a csont növekedések eltávolítására alapoznak.

  Idővel, megállapítottak, hogy létezik gyógyaszati módszer, természetes gyógymód által, amlyek kezelik a tüneteket és „feloldják” természetes úton ezeket a sarkantyús csontokat/csont növekedéseket.

  A legjobb természet-gyógyászati kezelés, e betegség kezelésére, a gyömbér, a kurkuma és az almabor ecet. Egészségügyi szakemberek, mint peldaul Dr. Weil ajánlja a karbantartási gyakorlatokat (fizikai gyakorlatok, tornát), megfelelő cipő viselését, a fájdalom csökkenésének érdekében és természetesen a csont- arkantyúk/csont-kinövések kezelését.

  Protokoll Összetevői

  GINGER ROOT - GYÖMBÉRGYÖKÉR

  Gyömbér (Ginger Root) – gyömbérgyökér

  Nyugtatja a hasi fájdalmakat, segíti az emésztést, eltávolítja a bélgázokat, étvágygerejesztő, semlegesíti a méreganyagokat.

  2 doboz

  Apple Cider Vinegar (almaborecet)

  Apple Cider Vinegar

  Szabályozza az emésztést, méregteleníti a szervezetet, serkenti a központi idegrendszert és szabályozza a szívritmust.

  2 doboz

  Kurkuma Pro - antioxidáns, sejtvédő

  Kurkuma Pro

  A kurkumin természetes fájdalomcsillapító. Ez a természetes kivonat kurkuminoizt tartalamaz, amely segít a gyulladás csökkentésében és a fájdalom csillapításában.

  1 doboz

  SUPER VITAMIN K2 - Szuper K2 Vitamin

  Szuper K2 vitamin

  A K2 vitamin elengedhetetlen a kálcium metabolizálásában és felszívódásában, ugyanakkor a fogakban és a csontokban való lerakódás érdekében (különösen a kálcium potlás esetében).

  1 doboz

  HASZNÁLATA

  Javasolt adagolás

  Figyelmeztetés

  • Kérjük ne feledje, hogy minden kezelést csak orvos felügyelete mellett vagy szakorvos ajánalata által kell végezni!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.