Coral Alkamin

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  30.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Mi az az ORP, ami ismert redox potenciál néven is? Egy elektromos teljesitmény értéke (minivoltban mérve) amely jelzi, hogy a folydék vagy folyékony oldat oxidáló vagy antioxidáns tulajdonságait. Ha az ORP érték + (pozitiv) a folyadék oxidáló tulajdonságokkal rendelkezik. Ha az ORP érték – (negativ) a folyadék antioxidáns tuladonságokkal rendelkezik.

  A viz antioxidáns kapacitásának egyik mérési módja, az ORP mérőeszköz használata. Egy anyag negativ ORP-je azt jelenti, hogy elektronokat hordoz, melyet át tud adni abban az esetben ha szükség van rá. Másrészt, egy olyan anyag melynek az ORP-je pozitiv „ellopja” a szervezetből az elektronokat. Fontos tudnivaló, hogy az elektronok elengedhetetlenek a szervezetből, mivel hozzájárulnak az elektromos jelátvitel megfelelő működésében.

  A legjobb ORP értékek a 0 és -700mV közötti negativ értékek, de ezen a tartományon nem kivül eső. Bármilyen élelmiszert, amelynek az ORP értéke -100mV és -500mV között van, egészséges és hasznos élelmiszernek lehet tekinteni.

  Hogyan befolyásolja az ORP a szervezet egészségét? Az oxidált élelmiszerek fogyasztása (pozitiv ORP), amelyek elektornokban szegények, oxidativ folyamotokhoz és a szabad gyökök fejlődéséhez vezetnek, amelyek igen károsak az egészségre. Számos élelmiszer, mint például: hús, szénsavas italok, alkoholos italok, amelyeknek pozitiv az ORP értékük, oxidálnak. A gyümölcsöket azonnal el kell fogyasztani. Például, egy elvágott alma vagy zöldség nagyon gyorsan oxidálodik, amit észre is lehet venni a szin és szerkezetének elváltozásakor.

  Sajnos nagyon sok oxidáló élelmiszert fogyasztunk, pozitiv ORP értékkel. Hogyan tudnánk ellensúlyozni az élelmiszerek negativ hatásait, amelyeknek az ORP értékük pozitiv? Az ivóviz, beleértve a buborékos (ásványviz) és a szénsavmentes viznek is pozitiv ORP értékük van, ami azt jelenti, hogy oxidáló jellege van. Ezért ajánlott antoxidáns jellegű vizet fogyasztani.

  A lúgositó elemek mellett és ásvanyi anyagokban gazdag ritka korall kálcium mellett, a Coral Alkamin ORP aktivátort tartalmaz, amely képes az ivóviz ORP értékét negativvá alakitani. Naponta fogyasztva, biztositja az oxidativ élelmiszerek negativ hatásainak elháritását. Szinergikusan lehet társitani a H-1000 Alkazyn-nal.

  ÖSSZETÉTELE

  Bemutatás: doboz, 100 gramm port tartalmaz.

  Összetevők*:

  Korall kálcium4,17%
  Magnézium citrát2,44%
  Kálcium-hidroxid2,25%
  Kálium klorid2,22%
  Kálium aszkorbát1,88%
  Kálium foszfát1,55%
  Nátrium aszkorbát1,15%
  Nátrium borát0,23%
  Mangán szulfát0,21%

  Terhelési hatóanyag: maltodextrin (búza).

  Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, mesterséges szinezéket vagy izesitőszereket, diót, szóját, glutént, kukoricát.

  Használat

  Az ajálott használat: 3 mérték (az adagoló kanál megtalálható a dobozban) 3-szor egy nap, vagy a specialista tanácsadok ajánlatai szerint.

  1. Oldjanak fel 3 mérték port 500-700 ml szobahőmérsékletű vizben.
  2. Keverjék jól össze, majd kell hagyni állni az oldatot 20-30 percig és a nap folyamán kell elfogyasztani.
  3. Ezt a folyadékot egy légmentesen zárodó palackban vagy edényben kell tartani.

  A maximális napi dózis (3 gramm) rendelkezik:

  • 6 mg Mangán / 300% VNR*
  • 228,3 mg C-Vitamin / 285% VNR*
  • 231 mg Kálcium / 29% VNR* és
  • 1,05 mg Bór
  • 117 mg Kálium
  • 33 mg Magnézium

  *VNR – Refferencia tápérték, 1169/2011 Rendelet szerint

  Figyelmeztetések

  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészitő nem helyettesiti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.