Coral Alkamin

0 hozzászólás
0 out of 5

30.00 

ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

Leírás

Mi az az ORP, ami ismert redox potenciál néven is? Egy elektromos teljesitmény értéke (minivoltban mérve) amely jelzi, hogy a folydék vagy folyékony oldat oxidáló vagy antioxidáns tulajdonságait. Ha az ORP érték + (pozitiv) a folyadék oxidáló tulajdonságokkal rendelkezik. Ha az ORP érték – (negativ) a folyadék antioxidáns tuladonságokkal rendelkezik.

A viz antioxidáns kapacitásának egyik mérési módja, az ORP mérőeszköz használata. Egy anyag negativ ORP-je azt jelenti, hogy elektronokat hordoz, melyet át tud adni abban az esetben ha szükség van rá. Másrészt, egy olyan anyag melynek az ORP-je pozitiv „ellopja” a szervezetből az elektronokat. Fontos tudnivaló, hogy az elektronok elengedhetetlenek a szervezetből, mivel hozzájárulnak az elektromos jelátvitel megfelelő működésében.

A legjobb ORP értékek a 0 és -700mV közötti negativ értékek, de ezen a tartományon nem kivül eső. Bármilyen élelmiszert, amelynek az ORP értéke -100mV és -500mV között van, egészséges és hasznos élelmiszernek lehet tekinteni.

Hogyan befolyásolja az ORP a szervezet egészségét? Az oxidált élelmiszerek fogyasztása (pozitiv ORP), amelyek elektornokban szegények, oxidativ folyamotokhoz és a szabad gyökök fejlődéséhez vezetnek, amelyek igen károsak az egészségre. Számos élelmiszer, mint például: hús, szénsavas italok, alkoholos italok, amelyeknek pozitiv az ORP értékük, oxidálnak. A gyümölcsöket azonnal el kell fogyasztani. Például, egy elvágott alma vagy zöldség nagyon gyorsan oxidálodik, amit észre is lehet venni a szin és szerkezetének elváltozásakor.

Sajnos nagyon sok oxidáló élelmiszert fogyasztunk, pozitiv ORP értékkel. Hogyan tudnánk ellensúlyozni az élelmiszerek negativ hatásait, amelyeknek az ORP értékük pozitiv? Az ivóviz, beleértve a buborékos (ásványviz) és a szénsavmentes viznek is pozitiv ORP értékük van, ami azt jelenti, hogy oxidáló jellege van. Ezért ajánlott antoxidáns jellegű vizet fogyasztani.

A lúgositó elemek mellett és ásvanyi anyagokban gazdag ritka korall kálcium mellett, a Coral Alkamin ORP aktivátort tartalmaz, amely képes az ivóviz ORP értékét negativvá alakitani. Naponta fogyasztva, biztositja az oxidativ élelmiszerek negativ hatásainak elháritását. Szinergikusan lehet társitani a H-1000 Alkazyn-nal.

ÖSSZETÉTELE

Bemutatás: doboz, 100 gramm port tartalmaz.

Összetevők*:

Korall kálcium 4,17%
Magnézium citrát 2,44%
Kálcium-hidroxid 2,25%
Kálium klorid 2,22%
Kálium aszkorbát 1,88%
Kálium foszfát 1,55%
Nátrium aszkorbát 1,15%
Nátrium borát 0,23%
Mangán szulfát 0,21%

Terhelési hatóanyag: maltodextrin (búza).

Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, mesterséges szinezéket vagy izesitőszereket, diót, szóját, glutént, kukoricát.

Használat

Az ajálott használat: 3 mérték (az adagoló kanál megtalálható a dobozban) 3-szor egy nap, vagy a specialista tanácsadok ajánlatai szerint.

 1. Oldjanak fel 3 mérték port 500-700 ml szobahőmérsékletű vizben.
 2. Keverjék jól össze, majd kell hagyni állni az oldatot 20-30 percig és a nap folyamán kell elfogyasztani.
 3. Ezt a folyadékot egy légmentesen zárodó palackban vagy edényben kell tartani.

A maximális napi dózis (3 gramm) rendelkezik:

 • 6 mg Mangán / 300% VNR*
 • 228,3 mg C-Vitamin / 285% VNR*
 • 231 mg Kálcium / 29% VNR* és
 • 1,05 mg Bór
 • 117 mg Kálium
 • 33 mg Magnézium

*VNR – Refferencia tápérték, 1169/2011 Rendelet szerint

Figyelmeztetések

 • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.
 • Az étrend-kiegészitő nem helyettesiti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.