BIO-AKTIV BERBERIN (BERBERINE)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  47.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Hatása

  • Szabályozza a vércukorszintet.
  • Csökkenti az inzulinrezisztenciát (inzulin ellenállást), amely a metabolikus szindróma fő oka.
  • A Metabolix segít megszüntetni a metabolikus szindrómát (magas vércukorszint, diszlipidémia, elhízás, magas kardiovaszkuláris (sziv – érrendszeri kockázat)).

  Alkalmazások – Pre-diabétesz, 2. típusú cukorbetegség

  A berberin egy természetes eredetű alkaloid, amely ha egyszer bejut a vérben növeli az inzulin receptorok expresszióját és csökkenti a sejtek inzulinrezisztenciáját (inzulin ellenállást). Ez a Metformin gyógyszer természetes alternatívája.
  A közelmúltban végzett kutatások kimutatták, hogy a Berberin, amellett, hogy természetes, nincsenek  mellékhatásai és hatékonyabb, mint a Metformin.  A vizsgálatok azt mutatják, hogy a Berberin terápiás hatást gyakorol a metabolikus szindrómára, egyrészt aktiválva a fehérje-kináz (AMPK) enzimet, amely szabályozza a zsírok és szénhidrátok metabolizmusát, másrészt növeli a válszreakciót a hasnyálmirigy által termelt inzulinra.

  A Metforminhez hasonlóan a Berberin kevésbé szivódik fel  a bélrendszerben, ezért nagy adagokban kell használni a terápiás eredmények elérésének érdekében.

  A Bio-Berberin az összetevők ortomolekuláris kombinációja, amely lényegesen magasabb felszívódási és hasznosítási arányt biztosít, mint az egyszerű Berberin, ezért jelentősen alacsonyabb adagokra van szükség. Kapszulázva van  egy késleltetett felszabadulású vegetáriánus kapszulába (DR), amely minimális hatást gyakorol a gyomorsavakra.

  A vércukorszintre és a zsírégetésre gyakorolt ​​hatás akkor javitható, ha a Bio-Active Berberin a Metabolix AMPK – val van társitva.

  Kinek van rá szüksége?

  Ha magas a vércukorszintje és / vagy az A1c hemoglobinszintje, a Berberin önmagában vagy  Metabolix – al együtt segit javítani értékein, amíg visszatér a normális értékekhez. Azonban figyelmeztetnünk kell Önt, hogy nagyon lecsökenhet a  vércukorszint, amely esetben a napi adagot csökkenteni kell. A normális adag Berberin 2 kapszula, amelyet társtani kell 2 kapszula Metabolix – al. Súlyos esetekben, magas vércukorszinttel és A1c-vel rendelkező betegek, kétszeres dózist használhatnak,viszont rövid ideig, napi vércukorszint megfigyelése által, majd visszatérhet a normál adaghoz. Pre-cukorbetegség esetén a napi adagolás felére csökkenthető.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / adag (2 kapszula.):

  Berberin-hidroklorid – vizes-etanolos kivonat  borbolya gyökérből / Berberis vulgaris (egyenértékű 500 mg berberinel)552 mg
  Kaprilsav (kókuszmagból/ Cocos nucifera)100 mg
  Nátrium-hidroxid50 mg
  Stabilizátor: polietilénglikol, dezacetilezett kitozán (rákfélék)33,2 mg
  E-vitamin / d-alfa tokoferil-szukcinát17,814 mg
  Pikolinát – króm0,166 mg
  Kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz, gellángumi
  Összesülési hatóanyag: növényi magnézium-sztearát
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz

   

  Tápanyagok (ajánlott napi adagok)2 drb. kapszulának
  (mg.)(% VNR)*
  E-vitamin (D-alfa-tokoferol formában) / 12 mg14,43 mg120%
  Nátrium28,5 mg
  Króm20 µg50%

  *VNR = táplálkozási referenciaérték, az 1169/2011 rendelet szerint

  Vegán: nincs benne GMO,  glutén, szója, tojás, búza, kukorica, élesztő, földimogyoró, ízesítőszerek vagy mesterséges festékek.

  Nettó súlya = 48,92 g.

  Használat

  Az ajánlott napi adagolás: két (2) kapszulát, naponta egyszer, üres gyomorra, lehetőleg este.

  Figyelmeztetések

  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • E terméket ne tessék használni ha allergiás a rákfélékre vagy a termék bármely összetevőjére, ne tessék használni újszülötteknél, ha teherbe szeretne esni, ha terhes vagy szoptat.
  • Ha Ön gyógyszeres kezelés alatt áll (kumarin véralvadásgátlók, makrolid antibiotikumok, antimikótikumok, antidiabetikumok), a termék használata előtt kérje orvosa véleményét a lehetséges kölcsönhatások miatt.Az étrend – kiegészitő gyermekektől elzárva tartandó!
  • Ne használja, ha a biztonsági zárlat sérült vagy hiányzik.
  • Tessék az eredeti csomagolásban tartani, távol a hőtől és a nedvességtől.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Ajánlás

  Gyártó

  Provita Nutrition & Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2 CANADA.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.