Elkelt
  • Béta karotin szeléniummal
  • Béta karotin szeléniummal

  Béta-karotin szelénnel – szemnek, bőrnek, hajnak és csontoknak

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  23.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leirás

  béta-karotin vagy A pro-vitamin a táplálék útján kerül a szervezetbe és a máj szükség szerint A vitaminból állítja elő.

  béta-karotin gyógyító hatásai:

  • hozzájárul a profilaxiához és a látászavarok csökkentéséhez;
  • növeli a szervezet ellenállását a légzőszerveket támadó betegségek ellen és fontos szerepet játszik a bőr, haj, fogsor és a fogíny egészségének a megőrzésében;
  • hozzájárul a immunoglobulinok (antitestek) bioszintéziséhez;
  • serkenti az immunrendszer működését;
  • csökkenti a májproblémák vagy az öregedés okozta bőrelszineződést;
  • védi az orr, száj, a faringiális, laringiális, traheális és tüdő nyálkahártyát így kiválóan hozzájárul a légúti problémák, a tüdőtágulás és a hyperthyreosis gyógyításához;
  • serkenti a fizikai fejlődést és növeli a csontrendszer ellenállóképességét.

  béta-karotinnak szerepe van a rák (prosztata-, gyomor- és nyelőcső rák) profilaxiájában is és segít csökkenteni a miokardiális infarktus és a hirtelen szívmegállás jelentkezését.

  szelénium egy létfontosságú ásványi anyag. Az egyik legfontosabb és egyben a tudományos kutatások által legjobban alátámasztott szerepe az antioxidáns hatás, amely által megvédi a szervezetet a szabadgyököktől. A szelénium ugyanakkor az immunrendszer szempotjából elengedhetetlen ásványi anyag.

  ÖSSZETÉTELE

  Béta-karotin5000 UI
  Szelénium (szelenometioninból természetes úton nyert)100 mcg

  HASZNÁLATA

  A javasolt napi adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula naponta.

  Ajánlások

  Azon személyek számára akik látási gondokkal küszködnek, ajánlott az A-vitamin szabályozása a sejtek szintjén. Ennek érdekében a Béta-karotin terméket a következő temrékekkel ajánljuk párositani egy szinergikus hatás kifejtése érdekében:

  Referenciák

  Tanulmányok a béta-karotin rákellenes hatásainak potenciáljáról

  Az epidemiológiai vizsgálatok, megfigyelések következetesen kimutatták, hogy egy gazdag étrend béta-karotinnal csökkenti a rák kockázatát számos közös helyeken, mint például a tüdő és a gyomor. (Van Poppel)

  Egy klinikai vizsgálatban, ahol étrend-kiegészítőket használtak, amely Kínában, március 1986 és 1991 májusban pontosabban Linxianban volt megrendezve (az a terület ahol a világon a legmagasabb  a nyelőcsőrák előfordulása) és ahol a betegeket béta-karotinnal kezelték amelyet E vitaminnal és szelénnel társítottak, azt vették észre, hogy az elhalálozás jelentősen csökkent. (Bolt 1993)

  Az állatokon végzett  kísérletek azt mutatták, hogy a béta-karotin késleltetheti vagy megakadályozhatja  a bőrrákot azoknál az egereknél amelyek  rákkeltő anyagoknak voltak kítéve. (Smigel)

  A béta-karotin gátló hatását patkányokon és egereken tanulmányozták, amelyekbe tumorokat (daganatokat) indukáltak 4 modell (4 féle) karcinogenézis által. A béta-karotin jelentősen csökkentette a korcinogenézist a vaginális rákbetegeknél, méh és nyaki rákbetegeknél (47%), a tüdő adenomát (46,4%), a mellkarcinomát (55,6%). (Aleksandrov)

  A béta-karotin elengedhetetlen: a látásban, a növekedésben, a csontok fejlődésében, a fogak fejlődésében, a hámszövetek (epithelialis) egészségének fenttartásában, védő hatást nyújt a rák ellen, támogatja a reproduktív szerveket, koenzim hatással rendelkezik és támogatja a hormonális rendszert, ha nagy adagban használjuk.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  További, a bőr egészségét elősegitő termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.