Artemisinin forte

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  33.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Az Artemiszinint először 1972-ben Tu Youou fedezte fel, az Artemisia annua levelekben. Ezt követően a tiszta artemiszinint bioszintézis által nyerték. Az Artemisinin a szabad gyökök által cselekszik,  amelyek a vas jelenléte által aktiválodnak. Először az Artemisinint a malária fertőzés kezelésére használták. Utólag e vegyületnek számos más terápiás hatásokat találtak fel.

  Richard Schlege et al., szabadalmi okiratot nyert el: Száma: US20120010278 A1 a következő címmel: Use of Artemisinin for Treating Tumors Induced by Oncogenic Viruses and for Treating Viral Infections (Artemiszinin az onkogén vírus által okozott tumorok (daganatok) kezelésének és a vírusfertőzések kezelésének.)

  Rák

  Lai H. tanulmányai szerint „Targeted treatment of cancer with artemisinin and artemisinin-tagged iron-carrying compounds” és Nakas I. tanulmányai szerint  „Anticancer properties of artemisinin derivatives and their targeted delivery by transferrin conjugation”, arra a következtetésre jutottak, hogy az artemiszinin és ennek származékai (derivátumjai), a vas jelenléte által reagál, amlyek képeznek egy olyan vegyületet, amelyek képesek elpusztitani a roszindulatú sejteket. A rákos sejtek sokkal érzékenyebbek az artemiszinin citotoxikus hatására az egészséges sejtekhez viszonyitva, mert a rákos sejtek több receptorokkal rendelkeznek megkönnyítve a vasban gazdag fehérje felhalmozódásának átvitelét. Az Artemiszinin is felszívódik (felhlamozódik) a rákos sejtekben. Mivel érintkezésbe kerül a vassal, az artemiszinin generálja a szabad gyököket a rákos sejtek belsejében és igy ez a rákos sejt elpusztul.

  Dr. Lam tanulmányai kimutatták, hogy az artemiszinin hatékony különböző rákbetegségekben. Legnagyobb hatékonysága a leukémiában és a vastagbélrákban van. De jó hatékonysággal rendelkezik: melanómában, mell-, petefészek-, prosztata-, maj- és veserákban.

  Paraziták

  A paraziták vasat halmoznak fel magukban megfertőzve a vörösvértesteket, amelyek gazdagok vasban. A túl sok vas aktiválja az artemiszinint, amely generálja a szabad gyököket és amelyek megtámadják a fölösleges vasat tartalmzó vörösvértesteket, igy elpusztítja a parazitákat is.

  Az Artemiszinin hatékonynak bizonyult, amikor beillesztették a Borellia (Lyme kór) protokollokban, csomagokban,  (Alternative medicine Townssend Letter, Aprilie 2011).

  A legutóbbi számú, „Int. J. Pharm. Sci. Rev. Res., 32(1), May – June 2015” cimű tudományos folyóirat szerint, az Artemiszinin hat a gombás fertőzések ellen, beleértve a kandidózist is, akár önmagában, akár társitva más gombaellenes termékekkel (mint pl. a Goldenseal és/vagy a Pau d’Arco termékekkel).

  Virusellenes hatás (széles spektrum)

  A Németországi, Heidelberg Gyógyszerészeti biológiai központ kutatói, a „The Antiviral Activities of Artemisinin and Artesunate” cimű cikk, ami 2008-ban a Clinical Infectious Diseases lapban jelent meg és amelyben az állt, hogy a kutatók arra a következtetésre juttak, hogy az artemiszinin-nek egy erős virus-ellenes aktivitása van a következő betegségekben: cytomegalovirus és más családtagok a  Herpesviridae (pl. Herpes Simplex vírus 1-es típusú és az Epstein-Barr-vírus), hepatitisz B vírus, hepatitisz C vírus. Az Artemisinin leállitja a B és C hepatitisz replikációját.

  A közelmútban, 2014-ben Goodrich et al. egy felülvizsgálati cikkben a „Use of artemisinin and its derivatives to treat HPV-infected/transformed cells and cervical cancer review”, arra a következtetésre jutott, hogy az artemiszinin hatásos a papilloma virus fertőzések ellen és az atipikus sejtek ellen vagy már átváltozott méhnyakrák ellen.

  A Paeshuyse J. et al. szerint, a „Hemin potentiates the anti-hepatitis C virus activity of the antimalarial drug artemisinin” cikkben, ami 2006-ban jelent meg a Biochem Biophys Res Commun. lapban, a vas jelenléte vagy egy vas donor mint a hemit, növeli az artemiszinin virusellenes képességét.

  Rák ellen szinergikusan társitani kell a Ferivit termékünkel + 1 kapszula 1000 mg C vitaminnal. Használata, mindjárt az esti vacsora után.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetétel/kapszula:

  Artemisinin (sőr élesztőből szerzett biószintézis átal – Saccharomyces cerevisiae)100 mg
  Magnézium-sztearát (összesülési hatóanyag)5 mg
  Hipromellóz növényi kapszula76 mg
  Mikrokristályos cellulóz  (terhelési hatóanyag)155 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Javasolt adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula naponta, üres gyomorra vagy   kezelő orvos ajánlatai szerint.

  Figyelem

  • Terhesség vagy szoptatás idő alatt, e termék használata előtt, kérjük forduljon kezelő orvosához!
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.