Elkelt
  • Aldora - libidó és szexuális műkődés stimuláló
  • Aldora - libidó és szexuális műkődés stimuláló

  Aldora – libidó és szexuális műkődés stimuláló

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  33.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Aldora a férfiak számára

  Az Aldora olyan normalizált növénykivonat összetétellel rendelkezik, amely szinergikusan hat annak érdekében, hogy biztosítsa a szexuális funkciók zavartalan működését. A vérerek kitágítása és a vér áramlásának serkentéséve az Aldora hozzájárul a féri nemiszerv méretének a növekedéséhez merevedés közben, főleg ami a kerületét illeti, mivel a vérkamrák bőven megtelnek vérrel.

  A szex az ember életében különböző szerepeket tölthet be, az egyéniségtől függően, viszont sokan frusztráltakká válnak, amikor a szexuális funkcióik hanyatlani kezdenek vagy teljesen leállnak a kor vagy a mindennapi élet okozta stressznek köszönhetően. Egyes emberek ettől idegessé, depresszióssá válnak és öregnek érzik magukat. Ugyanakkor a szex hozzájárul a hormonszint kiegyensúlyozásához mind a nők mind a férfiak esetében.

  Az Aldora úgy volt kiejlesztve, hogy kis mennyiségben azok a személyek is alkalmazhassák, akik még aktívak szexuálisan, viszont javítani szeretnék teljesítőképességüket. Terápiás dózisban az Aldorát azoknak a személyeknek ajánljuk, akik a nemi vágy hiányával, az orgazmus elmaradásával, merevedési zavarokkal vagy impotenciával, elégtelen merevedéssel, korai magömléssel, a szexuális aktus kezdeményezésének képtelenségével küszködnek.

  Az Aldora egy ortomolekulárisan szinergikus formula, amelyet mind a nők mind a férfiak szexuális teljesítőképességével kapcsolatban felmerülő problémákra megoldást nyújt.

  Aldora a férfiak esetében olyan területeken hat, amelyek hozzájárulnak a szexuális aktus teljességéhez. Így az Aldora növeli a nemi vágyat (fontos a vágy és a merevedés szempontjáól), biztosítja a merevedést és annak fenntartását szexuális ingerek hatására, biztosítja a kéjt és a kielégülést, ugyanakkor megelőzi a korai magömlést. Az Aldora hatása akár 24 órán át is tarthat, amely során akár több szexuális aktust is folytathatnak. Mindezek mellett az orgazmus erősebb és kielégítőbb lessz. Hosszú távon az Aldora megszűntetheti a merevedési problémákat.

  Az Aldora serkenti a nitrogen-monoxid termelést, amely a férfi nemiszervben található kamrák vérrel való eltöltéséhez szükséges. A nők esetében a nitrogén-monoxid a csikló környéki vérkeringést serkenti, amelynek következtében nő a szexuális vágy és izgalom, és ennek következtében többszörös orgazmust és nagy fokú kielégülést okoz.

  Aldora a nők számára

  A nők esetében az Aldora növeli a nemi vágyat, ez a hatás a szexuális aktus teljes időtartama alatt megmarad, növeli a többszörös orgazmus elérésének képességét valamint a kielégülés okozta elégedettség érzését. Az Aldora összetételében fellelhető hatóanyagok, a nitrogén-monoxid vérbe juttatása által hozzájárulnak a merevedés létrejöttéhez és ennek fenntartásához. A nitrogén-monoxid megnöveli a Cyclic-GMP (Ciklikus guanozin-monofoszfát) szintet.

  E két összetevő tágítja a férfi nemiszervben található vérereket, annyira hogy a merevedés létrejöhessen, ugyanakkor serkenti a vérkeringést a nemiszerv környékén és ez által érzékennyé válnak az ott található idegvégződések, amelyek a nemi vágyért és a szexuális kielégülésért felelősek. A nők esetében a nitrogén-monoxid serkenti a klitorisz környéki vérkeringést és növeli annak érzékenységét, amely által megnövekedik a szexuális vágy is és könntebben elérhető az orgazmus.

  Hosszú távú, rendszeres használata hozzájárul a férfi nemiszerv növekedéséhez (merevedéskor), amelyben a hosszabb és erősebb erekciók során kitágulnak a vérkamrák és növekedik az üreges test.

  1998-ban Nobel díjjal tüntették ki azt a kutatót, aki felfedezte, hogy a természeten is fellelhető Cyclic-GMP (Ciklikus guanozin-monofoszfát) létfontosságú a férfiak számára a merevedés elérése és annak fenntartása érdekében. Azt, hogy a Cyclic-GMP működéséhez elengedhetetlen a nitrogén-monoxid úgyszintén ő fedezte fel. A merevedés elérése érdekében elég mennyiségű nitrogén-monoxidra és Cyclic-GMP-re van szükség (merevedést elősegítő hatóanyagok) a PDE-5 (5. típusú Foszfodieteráz) ellensúlyozására, amely a merevedés megszüntetéséért felelős enzim.

  A Cyclic-GMP szintje folyamatosan csökken az idő múlásával, azonban hirtelen lecsökkenhet fiatalok szervezetében is a stress, krónikus betegségek vagy gyógyszeres kezelés következményeként (Drugs Today 2000 Feb-Mar, 36 (2-3): p. 155-162).

  Nem léteznek feljegyzett mellékhatásai

  • Bizonyos esetekben a vérserkentésének következtében kipirulhat az arc vagy a végtagok.

  ÖSSZETÉTELE

  Epimedium brevicornum 10:1 PE25 mg
  Epimedium sagittatum SE 20% icariin25 mg
  Tribulus terrestris SE 45% szaponinok215 mg
  Aspidosperma tomentosum 20:1 PE25 mg
  Lepidium meyenii SE 0.6%20 mg
  Piper betle20 mg
  Erythroxylum catuaba25 mg
  Butea superba 5:1 PE50 mg
  Juniperus communis (Altai-ból)25 mg
  L-citrulin20 mg
  L-arginin40 mg
  L-carnitin40 mg
  L-norvalin15 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta tetszés szerint étkezés előtt vagy közben.

  Ha egy erősebb ideiglenes hatást szeretnének elérni akkor 1 órával a szexuális aktus előtt vegyenek be még 1 kapszulát. 24 óra leforgása alatt ne vegyenek be 2 kapszulánál többet.

  Figyelmeztetés

  • A szexuális ingerek és az aktus megnövelhetik a vérnyomást és a pulzust. Ezért kérjék ki orvosuk véleményét ha magas vérnyomásban vagy szív és érrendszeri panaszokban szenvednek. Az Aldora Betle borsot is tartalmaz, amely serkenti a végtagok vérkeringését is.

  Megjegyzés

  • Az Aldora szexuális ingerek jelenlétében fejti ki leghatékonyabban hatásait.

  Kutatások

  Léteznek tanulmányok, melyek bizonyitják az  Aldora termék hatékonyságát?

  IGEN. 1998-ban Nobel díjjal tüntették ki azt a kutatót, aki felfedezte, hogy a természeten is fellelhető  Cyclic-GMP (Ciklikus guanozin-monofoszfát) létfontosságú a férfiak számára a merevedés elérése és annak fenntartása érdekében. Azt, hogy a Cyclic-GMP működéséhez elengedhetetlen a nitrogén-monoxid úgyszintén ő fedezte fel.

  A merevedés elérése érdekében elég mennyiségű nitrogén-monoxidra és Cyclic-GMP-re van szükség (merevedést elősegítő hatóanyagok) a PDE-5 (5. típusú Foszfodieteráz) ellensúlyozására, amely a merevedés megszüntetéséért felelős enzim.

  A Cyclic-GMP szintje folyamatosan csökken az idő múlásával, azonban hirtelen lecsökkenhet fiatalok szervezetében is a stress, krónikus betegségek vagy gyógyszeres kezelés következményeként. (Drugs Today 2000 Feb-Mar, 36 (2-3): p. 155-162).

  Aldora tanulmányok

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.