AHCC Plus forte formula – aktiválja az immunrendszert

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  64.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Az AHCC bemutatása

  Az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) az egyik legismertebb és leggyakrabban használt serkentő Japánban. Megjelenését követően az elmúlt 20 évben százezrek alkalmazták. Az AHCC-vel számos klinikai kutatást végeztek embereken és in vitro, több mint 30 egyetemen és orvosi kutatási intézetben és több mint 700 kórházban mind Japánban mint a világ többi részén. Az AHCC-t kimondottan Japánban gyártják és innen exportálják a nagy táplálékkiegészítő cégek.

  Az AHCC a Basidiomycete típusú hibrid gombák micéliumának kivonata. Ez nagy számú aktív hatóanyagot tartalmaz, többek között alfa- és beta glükán változatait, amelyek nem találhatóak meg megfelelő mennyiségben a hagyományos terapeatikus gombákban. Az AHCC-t ugyanakkor módosították enzimjei szintjén, lecsökkentették a molekuláris súlyát 5000 daltonra annak érdekében hogy könnyebben felszívódjon. Az AHCC a Beta 1,3/1,6 Glükánnal és Arabinogalaktánnal a legaktívabb és leghatékonyabb termék a piacon.

  Egy egészséges szervezetben az immunrendszer képes a rákos sejtek felfedezésére és kiküszöbölésére. Viszont amikor az immunrendszer legyengül, a rákos sejtek elszaporodnak és immunszupresszív faktorokat termelnek. Az olyan konvencionális terápiák, mind a kemoterápia és a sugárzás tovább gyengítik az immunrendszert, amely nem képes többé a rákos sejtek felfedezésére és megsemmisítésére. Az AHCC képes ilyen körülmények között is az immunrendszer helyreállítására.

  Az elmúlt 15 évben az AHCC-n végzett kutatások a következőket bizonyították be:

  • Az AHCC javítja az immunrendszert a következő mehanizmusok által: elősegíti a makrofágok és a gyilkos sejtek (NK) szaporodását ezek aktivitásának akár 3oo%-os növelésével. Elősegíti és növeli a citokin termelést (cytokines) amelyek jó hatással vannak inkluszív a tumor nekrózis faktorra is (TNF – alfa), növeli az interferon csoport és az 1, 2 és 12-es interleukin termelést. Meggátolja egyes immuno-szupresszív citokinek működését és szabályozza a Th1 és Th2 sejtek egyensúlyát.
  • Az AHCC csökkenti azokat a mellékhatásokat (hányinger, hajhullás, fáradtság, étvágytalanság, máj toxicitás és a vérkép változásai) amelyeket a hagyományos rák ellenes terápiákkal társítanak (kemoterápia és sugár kezelés) amelyeknek egyúttal növeli a hatékonyságát.
  • Az AHCC ugyanakkor daganat ellenes hatással is bír, amely közvetlen módon a daganatok növekedésének a lassításához vagy teljes leállásához, valamint azok teljes felszívódásához vezethet.
  • Az AHCC meggátolhatja a rákos sejtek áttételét és csökkentheti a rák újonnan feltűnésének a gyakoriságát, így számottevően növeli a várható élettartamot.
  • Az AHCC enyhíti egyes súlyos májbetegségek tüneteit: a vírusos májgyulladásét, a C típusú májgyulladásét (85%-al csökkenti a vírusok számát 3 hónapon belül)és a fulmináns májgyulladásét. A C típusú májgyulladás esetén klinikai bizonyíték létezik arra, hogy az AHCC sok esetben hatékonyabb lehet, mint az interferonos kezelés, ugyanakkor sokkal elviselhetőbb mellékhatásokkal járhat. Az AHCC megelőzi a májcirózis kialakulását, ugyanakkor egy kiváló máj-méregtelenítő..
  • Az AHCC hasznos minden olyan típusú betegség esetében, amely a legyengült vagy nem megfelelően működő immunrendszerhez köthető.
  • Az AHCC nem okoz káros mellékhatásokat és a toxicitása minimális.

  Az AHCC és az idősek

  Az idős emberek fogékonyabbak a fertőző betegségekre így a banális megfázásra, az influenzára, ugyanakkor a tüdőgyulladásra, a rákra és más súlyos betegségekre is.

  Egy kutatás keretén belül kiderült, hogy 50 évnél idősebbek esetében az AHCC képes a T sejtek működésének a serkentésére. A Yale-i Orvosi Egyetemen, Dr.Zhinan Yin, reumatológus és kollégái az AHCC hatásait vizsgálták 30 egészséges felnőtt esetében. Minden páciens esetében az AHCC adagolás előtt megmérték a citokin termelést a CD4+ és CD8+ sejtek mértékéhez viszonyítva, majd megmérték még egyszer a 30 napos AHCC kezelést követően, majd 6o nap múlva és újra a kezelés megszakítását követő 30- napon ( a CD4/CD8 arányával az immunrendszer erősségét mérik).

  A kutatók megfigyelték, az interferon csoport és az alfa-nekrózis faktor termelésének a drasztikus növekedését és folyamatosságát már a kezelés megkezdését követő négy héten belül – két citokin típusú sejt, amely létfontosságú a szervezet védekező rendszerének a szempontjából, a rákos sejteket generáló sejtekkel szemben. Ez a növekedés a kezelés alatt folyamatos volt. A kezelés megszakítását követő 3o. napot követően a CD4+ típusú sejtek citokin termelése csökkent.

  Az AHCC más hatással volt a CD8+ típusú sejtekre. Bár nem növelte számottevően sem a 30 sem a 60 kezelési napon belül a citokin termelést, a kezelést követő időszakban (30 nap) drasztikusan növelte mindkét típusú citokin termelését. Ez azt bizonyítja, hogy az AHCC hatással van a szervezetre nem csak a kezelés alatt, hanem azt követően is. A Dr. Yin által végzett kutatás volt az első, amely bebizonyította, hogy az AHCC jó hatással lehet a „használt” immunrendszerre így segíthet egyes időskorra jellemző betegségek megelőzésében.

  A második említett kutatást 21 egészséges, átlagban 6o éves embert vontak be és osztottak két csoportra. Az egyik csoportnak 4 héten keresztül 3 gram placebót, a másik csoportnak 4 héten keresztül 3 gram AHCC-t adtak naponta. Vérmintát vettek minden vizsgálati alanytól, mind a kutatás elején, mind annak a végén. A vérminták eredményeire alapozva kiderült, hogy azoknak a pácienseknek az esetében, akik AHCC-t kaptak számottevően megnőtt a dendritikus sejtek száma (DC) és az DC1 sejtek alapértelmezett funkciói, a kontrollcsoport és a kezelést megelőző vizsgálati eredményekhez képest. Ezek az eredmények igen fontosak, mivel a kutatás vezetőprofesszora, Naoyoshi Terakawa (Universitatea de Medicina din Kansa, Japonia) szerint a DC sejtek „elengedhetetlenek egy kiegyensúlyozott immunrendszer fenntartása szempontjából”.

  Az AHCC és a rák

  A leglényegesebb és legmélyrehatóbb kutatásokat az AHCC rákos betegségekre való hatásával kapcsolatban végezték. Az 1990-es évektől kezdve az AHCC-t kiegészítőként használták a rákos betegek kezelésénél, az immunrendszer serkentése érdekében és az életminőség javítása érdekében. Mivel az AHCC-t Japánban fedezték fel és jegyeztették be, a kutatások többségét is itt végezték. A 90-es években az AHCC-t körülbelül 700 orvosi intézet használta, ezek többsége Japánban és az AHCC már elismert és használt táplálékkiegészítője volt a rákos betegeknek, mivel a vizsgált egyedi esetek és kutatások bebizonyították hatékonyságát. Az AHCC úgy vált ismertté, mint a „rákos betegek egészséges tápláléka”.

  Humán papillomavírussal (HPV) fertőzött nők körében végzett randomizált, kettős , placebo-kontrollos klinikai vizsgálat szerint minden olyan beteg, aki napi 3000 mg AHCC-t kapott, 12 hónapos kezelés után HPV-negatív volt (Judith A. Smith et al. . Front. Oncol., 2022. június 22.)

  Egy 2018-as, petefészekrák sejteken végzett tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy az AHCC alternatív vagy kiegészítő kezelés lehet a petefészekrák ellen (Jin Young Choi et al. – Nutrition and Cancer, 70. kötet, 2018)

  Az AHCC-Plus és a kemoterápia

  Nem léteznek ellenjavaslatok a AHCC használatára a kemoterápiás kezelés esetén. A kutatások kimutatták, hogy az AHCC erősíti és növeli a Cisplatin rák-ellenes ágens terápiás hatásait és több mint valószínű más hatóanyagokét is. Egyetlen pontosítást fogalmaztak meg a texasi Egyetem keretén belül működő Anderson Rákkutató Intézet által készített kutatásban, amelyet a Journal of the Society for Integrative Oncology (Ref. 1) című szaklapban közöltek. A kutatók megfigyelték, hogy az AHCC egy interakció alanya lehet abban az esetben, amikor olyan kemoterápiás ágensekkel együtt használják, amely a CYP450 2D6 által meghatározott folyamat során jön létre. Ez a folyamat doxorubicinnel és ondanszetronnal jön létre. Más szóval az AHCC használata ezekkel a gyógyszerekkel csökkenti azok hatékonyságát. A kutatás végkövetkeztetéseként a kutatók kijelentették: „az általános eredmények azt mutatják, hogy az AHCC biztonságosan szedhető egyszerre mindazokkal a kemoterápiás ágensekkel, amelyek nem a CYP450 2D6 folyamat során metabolizálódnak”.

  Az KONIG-AHCC-Plus kombinációja más immunostimuláns kiegészítőkkel

  Az AHCC egy erős immunrendszerserkentő, amely főleg a gyilkos- (Natural Killer Cells) és a T sejtek működését serkenti, erősíti a limfociták és a kemokinok hatását (kemokin-, bármely citokin, amely kemotaktizmust eredményez az által, hogy neutrofileket, monocitákat és T-limfocitákat vonz azza a céllal, hogy elpusztítsák az idegen mikroorgaizmusokat), ugyanakkor serkenti a gyulladásos citokineket, amelyek fontosak az olyan autoimmun gyulladásos betegségek szempontjából, mint a rheumatoid arthritis, a lupus, stb. valamint daganat ellenes hatással is bírnak.

  A KONIG AHCC Plus a nagy adag AHCC mellett még két szinergikusan, egymást kiegészítve ható összetevőt, amelyek immunrendszerserkentő hatásaiknak köszönhetően elismertek: Béta 1,3/1,6 Glükán és az Larix dahurica-ból nyert Arabinogalaktán.

  Az Arabinogalaktán egy poliszaharid, amely serkenti az immunrendszert, növeli a makrofágok aktivitását, növeli a antitestek válaszreakcióit a vírusokkal szemben, serkenti a citosztatisztikus hatású gyilkos sejtek citotoxicitását, ugyanakkor az arabinogalaktán meggátolja a daganatos sejtek áttételét a májra.

  A Béta 1,3/1,6 Glükán hatása hasonló az AHCC-hez, serkenti az olyan gyulladásos citokineket, mint a TNFα, IL-6 és a daganat-ellenes hatású IL-12. Az AHCC-hez viszonyítva azonban a Béta-Glükán a karcióma vérellátásának meggátolásával csökkenti az angiogenézist (az angiogenézis a daganat növekedésének és az áttétek kialakulásának mehanizmusa).

  Összetétel

  AHCC (Active Hexose Correlated Compound; Shiitake/Lentinula edodes gomba micélium, Candelilla viasz, béta-ciklodextrin, mikrokristályos cellulóz szabadalmaztatott keveréke)500 mg
  Béta-glükán (béta 1,3/1,6-D-glükán) 70%150 mg
  Arabinogalaktán (a Larix dahurica-ból)50 mg
  Mikrokristályos cellulóz15 mg
  Magnézium-sztearát2 mg
  Kapszula (hipromellóz, gellán gumi)2 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutént, szóját, búzát, kukoricát, dióféléket, mesterséges édesítőszert, mesterséges ízesítőket vagy színezéket.

  Használat

  A javasolt napi adag:

  Az immunrendszer megerősítése érdekében: 1-2 kapszula naponta (1-0) vagy (1-1) éhgyomorra, étkezések között.

  A rák megelőzése érdekében: 1-2 kapszula naponta (1-0) vagy (1-1) éhgyomorra, étkezések között.

  Kiegészíti a rák kezelésére előírt gyógyszereket és csökkenti a hagyományos rák ellenes kezelés okozta mellékhatásokat (kemoterápia és sugárkezelés): 2-4 kapszula naponta (1-1) vagy (2-2) éhgyomorra, az étkezések között.

  C és B típusú hepatitisz esetében: 2-4 kapszula naponta (1-1) vagy (2-2) a C típusú hepatitisz protokoll részeként.

  Papilloma vírus (HPV): napi 6 kapszula (3-3) étkezés között éhgyomorra vagy (3-0-3) reggel és este éhgyomorra

  Súlyosabb esetekben: 1-2 hónapon át lehet szedni a maximális adagot 6 kapszula/nap (3-3) éhgyomorra, az étkezések között.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.