5-HTP, K-198 formula

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  29.95 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Az agy különböző részei között az információ áramlása kémiai üzenetek, első sorban a szerotonin idegsejtről idegsejtre való vándorlása által valósul meg. Az 5-HTP (5-Hidroxitriptofan) a szerotonin egyik előfutára, amelyet „a boldogság esszenciájának” is neveznek.

  Az 5-HTP ugyanakkor a Melatonin előfutára is, az-é a hormoné, amely az alvás és az ébrenlét közötti egyensúlyt szabályozza. A szerotonin közvetlenül hat az ember lelkiállapotára és meghatározza az alvás minőségét

  Amikor az agy szerotonin szintje valamilyen ok miadt (nagyváros okozta stressz, az elégtelen mozgás, a rossz táplálkozás, az egészségtelen életvitel) lecsökken, akkor jelennek meg azok a viselkedési zavarok, amelyeket az alábbiakban fel fogunk sorolni.

  Az 5-HTP használata csökkenti az agy szerotonin hiánya okozta kellemetlenségeket. Az 5-HTP úgy alakul át szerotoninná az agyaban, hogy nem okoz mellékhatásokat, mint sok esetben a gyógyszerek mint például  a Prozac. Egy természetes formáját nyújtja a depresszió okozta tünetek megszüntetésének érdekében. Klinikailag tesztelt.

  A szerotonin hiányát egy vagy több tünet jelzi:

  • Depresszió – Álmatlanság
  • Szorongás – Ellenséges viselkedés
  • Migrén – Tartós éhség
  • Agresszivitás – Társaság ellenesség

  A kutatások során kiderült, a 5-HTP sok esetben hatásosabban kezelte a depressziós tüneteket, mint a szintetikus gyógyszerek. Egy norvég tanulmány bebizonyította, hogy az 5-HTP-t szedő emberek jobban alszanak és pihentebben ébrednek, ugyanakkor egy spanyolországi és egy olasz tanulmány rámutatott arra, hogy az 5-HTP képes megszűntetni a stressz és a depresszió okozta migrénes fejfájást is .

  Az 5-HTP ugyanakkor:

  • hangulatjavító;
  • megnyugtat és növeli az önbizalmat;
  • javítja az alvás minőségét;
  • csökkenti, de akár meg is szünteti a depresszió és a stressz okozta migrénes fejfájást.

  Az 5-HTP egy szabványosított és koncentrált termék, amelyet modern gyógyszerészeti tehnológiák során a Griffonia Simplicifolia (nyugat-afrikai gyógynövény) magvaiból nyertek.

  ÖSSZETÉTELE

  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz226 mg
  L-5-hydroxytriptophan/Griffonia Simplicifolia mag kivonat50 mg
  Kapszula: zselatin61 mg
  Magnézium-sztearát5 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutént, diót, élesztőt, szóját, mesterséges tartósítószereket, mesterséges színezéket, élesztőt, mesterséges édesítőszereket, búzat, kukoricát mesterséges izesitőket.

  HASZNÁLATA

  Ajánlott adagolás: 1-2 kapszula, napi 3-szor, inkább este, 30 perccel lefekvés előtt.

  Figyelemeztetés

  • Használata előtt, forduljon kezelőorvosához, ha: a tünetek tartósan fennállnak vagy romlanak, vagy ha olyan gyógyszereket/(cabidopa) kiegészitőket használ mint például L-triptofán-t vagy adenosilmetionina-t/SAM/e kiegeszitőket, amelyeknek szerotonerg aktivitásuk van, ha antidepresszánsokat, fájdalomcsillapitókat, Orbancfűt (Hypericum perforatum), vagy olyan gyógyszereket használ amelyek dextromethrorphane-t tartalmaznak minnt például köhögés vagy megfázás elleni gyógyszerek , ugyanakkor, ha  hányinger vagy migrén elleni gyógyszerekt használ.
  • Használatát tessék azonnal abbahagyni és tessék kezelőorvosához fordulni, ha gyengeségi tüneteket tapasztal, ha szájüreg fekélyek jelentkeznek, vagy ha hasi tájéki fájdalmat tapasztal amelyet erős izomfájdalom kiséri.
  • Óvatosnak kell lenni, ha nehéz gépekkel dolgoznak, gépjárművek vezetése közben, vagy amikor folytonos éberséget igénylő tevékenységekben van részük.
  • Egyes személyeknél jelentkezhet hasmenés, hányinger, hányás vagy hasi fájdalom.
  • Terhes vagy szoptató nők, vagy antidepresszáns (MAO-gátló) gyógyszereket szedők esetében nem alkalmazható.
  • Hűvös és sötét, gyermekektől elzárt helyen tárolandó.
  • Ne tessék meg haladni a napi ajánlott adagot.

  Mellékhatások

  • Mellékhatások: nagyon ritkák, de elvétve észlelhetnek enyhe hányingert vagy hányást, ezek a tünetek néhány napon belül eltűnnek.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  További, stresszre és álmatlanságra ajánlott termékünk:

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.