Home / Az orvos tanácsa / Termeszetes gyógymódok az osteophytosis (csont sarkantyúk, csontkinövések) kezelésére

Termeszetes gyógymódok az osteophytosis (csont sarkantyúk, csontkinövések) kezelésére

Az alacsony szintű K2 vitamin társitva van az osteoarthritis-al (kezekben és a térdekben).

Az alacsony K2 vitamin bevitel sok embernél közös és gyakori egészségügyi problémákat okoznak úgy a fiataloknál mint az idős személyeknél egyaránt.

A K2 vitamin elégtelenség porcképződés kialakulásához és a csontok ásványositásához (mineralizációjához) vezethet. Sőt, az osteophyosis (közismertebb néven csont sarkantyúk), osteoarthritis, lehetséges, hogy összefügg a K2 vitamin szervezetben található alacsony szintjével.

Sok szakirodalmi tanulmányban hangsúlyozva van a K2 vitamin és az osteophytosis illetve az oteoarthritis közötti kapcsolat.

A legismertebb tanulmányban 672 résztvevő volt, 50 és 65 év közötti, amelyből 358, nő volt. A tanulmány keretében, megmérték a K2 Vitamin szintjét, elsődleges formájában és mind a 672 résztvevőnél kétoldalú röntgenfelvételt végeztek a a kezükről és a lábaikról.

Vizsgálatokat végeztek, külön-külön, a kezekben található izületekről és a térdekben található izületekről, a kor, a nem és a testsúly szerint, ugyanakkor a teljes energia fogyasztás, a D Vitamin szint és a csontsűrűség szerint.

A tanulmány elvégzése után megállapitották, hogy az osteophytosis és az osteoarthritis jelentősen csökkent az elsődleges K2 vitamin növekedés által.

  • Például, a K2 vitamin növelése által, a kezekben található izületeknél az osteoarthritis értéke 1-ről 0,7-re csökkent.
  • A térdek esetében, a K2 vitamin növelése álatal, csak az osteophytosis értéke csökkent (1-ről 0,6-ra csökkent).

Ezek a kisérleti adatok alátámasztják azt a hipotézist, hogy igenis, van összefüggés a K2 vitamin alacsony szintje és a kezekben és térdekben található osteoarthritis tünetek megnyilvánulása között.

Szuper K2 vitamin

Étrend-kiegeszitő, mely ajánlott csontritkulás, érelmeszesedés esetében. Nélkülözhetetlen a csontok egészséges fenntartásában. Védelmet nyújt az erek falára és a szervekre való kálcium lerakódás ellen.

Természetes gyógymódok az osteophytosis (csont sarkantyúk) kezelésére

A csont-sarkantyúk nagyon nagy fájdalmat okoznak, ez még egy ok arra, hogy a leggyorsabban cselekedjünk e probléma ellen. Ezek az apró csont kinövések, még más egészségügyi problémákat is okozhatnak, közvetlen vagy közvetett módon érintve az izmokat, inakat és egyébb lágy szöveteket.

A csont-sarkantyúkat kezelni lehet bizonyos gyógynövény kivonatú termékekkel, mint például a gyömbér, a kurkuma és az almabor ecet.

Mi a csont-sarkantyú?

A csont-sarkantyúk vagy Osteophytosis, egy nagyon pici csont növekedést jelent, ami a normális csontra növekszik. Mig a „sarkantyú” azt sugalja, hogy ezek a csont növekedések csipkézettek vagy élesek, de ezek általában simák. Akár ha ezek a csont kinövések simák, számos további problémákat okozhatnak más csontos vagy puha szövetekre, függetlenül attól, hogy hól jelenik meg és mit nyom az a bizonyos csont kinöves.

A WebMD szakirodalom idézete által, a csont-sarkantyúk leggyakrabban a gerincen, a vállakon (váll csontokon), a kezeken, a csipőn, a térdeken és a lábakon jelennek meg.

Az Osteophytosis leggyakoribb tünetei:szövet gyulladás, fájdalmat és szakadást okozhat az izomokban és az innakban. Ugyanakkor tyúkszemek és bőrkeményedések alakulhatnak ki egy csont-sarkantyú fölé amely a lábakon található (egészségügyi összefüggésben: degenerativ új szövet).

Sok ember szenved e féle betegségben, akár ha ez a beteg nincs diagnosztizálva az eleitől fogava, habár ezek a csontnövekedések nyomást okoznak a más csontos vagy puha szövetekre, amely kellemetlen állapothoz vezet, fájdalmat okoz!

Tudjuk kezelni az Osteophytosis betegséget természetes úton?

A hagyományos kezelés Osteophytosis-ra, leggyakrabban a fájdalom csillapitására vagy a csont növekedések eltávolítására alapoznak.

Idővel, megállapítottak, hogy létezik gyógyaszati módszer, természetes gyógymód által, amlyek kezelik a tüneteket és “feloldják” természetes úton ezeket a sarkantyús csontokat/csont növekedéseket.

A legjobb természet-gyógyászati kezelés, e betegség kezelésére, a gyömbér, a kurkuma és az almabor ecet. Egészségügyi szakemberek, mint peldául Dr. Weil ajánlja a karbantartási gyakorlatokat (fizikai gyakorlatok, tornát), megfelelő cipő viselését, a fájdalom csökkenésének érdekében és természetesen a csont- sarkantyúk/csont-kinövések kezelését.

A Provita Nutrition a következőt ajánlja:

EBBEN A CIKBEN MEGEMLITETT TERMÉKEK

Hagyjon egy választ

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük