A MI RENDELTETÉSÜNK

„Tájékoztatni önt és felajánlani önnek a legújabb, leghatékonyabb természetes gyógymódokat, a legjobb minőségben, letisztultságban és adagban.”

Rólunk

A Provita Nutrition portfóliójában található összes termék kizárólagosan kanadai gyártmányú, melyek megfelelnek a GMP, ISO 9001 vagy QCMS minőségi szabványoknak és ellenőrizve vannak a gyártó laboratóriumok és a Provita Nutrition & Health Inc. által alkalmazott minőségbiztositási (QA) vezető (manager) által is. Csak igy tudjuk küldetésünket honorálni.

A portfóliókban található kinált termékeink az alábbi együttműködő cégeink termékei: Organika, New Roots, Nature’s Harmony, König Laboratorium, Provita Nutrition & Health Inc. Emelett, Észak Amerikában elinditották az új és egyedi termékek gyártását és forgalmazását, amelyeket elismert kanadai természetgyógyász csoportok valamint a Prime Health Ltd. és a Canadian Phytopharmaceuticals Inc. laboratoriumok társulásának együttműködése által váltják valóra.

Számíthat a Provita Nutrition termékeire, amelyek megbízhatóak, biztonságosak és hatékonyak, amely kombinálja, a hagyományos orvoslást a legújabb tudományos áttörés által.

PROVITA NUTRITION SZÁMOKBAN

0

termék a portfolióban

0

kezelés fertőzésekre

0

végrehajtott rendelés

0

forgalmazó Európa szerte

Ha kérdése, kérése, bejelentése van vagy szeretne együttműködni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Forgalmazott márkák

Aktuális termékajánlatunk